Hulp

Aanrijdingsletsel

March 24, 2019

Heeft u een verkeersongeval gehad? Bent u aangereden met de fiets, scooter, motor of als voetganger en heeft u daarbij letselschade opgelopen? Of heeft u een verkeersongeval met de auto gehad? In Nederland heeft u dan recht op een letselschadevergoeding. Wilt u graag weten hoe hoog uw schadevergoeding na uw verkeersongeval is?

Neem dan contact met ons op. Wij gaan er dan voor zorgen dat u een zo hoog mogelijke schadevergoeding krijgt. Voor u als slachtoffer van een verkeersongeval is onze hulp helemaal gratis, de kosten die wij maken om u te helpen moeten door de aansprakelijke tegenpartij betaald worden. Voor u kost het dan helemaal niks.

100% gratis juridische hulp

Dat leest u goed. Wij bieden u altijd 100% gratis juridische hulp en advies bij letselschade. Wist u dat u daar recht op heeft als letselschadeslachtoffer? In de Nederlandse wet staat vermeld dat u recht heeft op gratis juridische hulp bij letselschade.

Bent u aangereden en heeft u daarbij letsel opgelopen? En is iemand anders daar (deels) aansprakelijk voor? Dan zoeken wij graag voor u uit of u recht heeft op schadevergoeding. Zelfs als het ongeval geheel uw eigen schuld was, heeft u in sommige gevallen recht op schadevergoeding. Neem dus altijd contact met ons op via het contactformulier. Belt u liever? Dan kan dat ook op: 020-2149900 of check de website www.aanrijdingletsel.nl

You Might Also Like