Bedrijven

Invicta horloge heren

January 30, 2019

Wil je een Invicta horloge heren kopen? Invicta is ook erg sterk in het trendy segment van horloges. De collectie begint met een prijs van €99,- wat een zeer scherpe prijs is gezien de hoge kwaliteit materialen en afwerking welke gebruikt wordt het produceren van de Invicta horloges. Ook de kleuren van de horloges lopen enorm uiteen, van stijlvol zwart of zilver tot zeer felle kleuren.

Invicta is Latijns voor onoverwinnelijk. Van oorsprong is het een Zwitsers horlogemerk dat in 1837 is opgericht. De filosofie die ze al jarenlang hebben is het creëren van Zwitserse uurwerken met een prachtig design en betaalbare prijzen.

Er zijn ondertussen 20 collecties. Deze variëren van trendy oversized fashion horloges tot horloges voor de actieve sporter. De meeste horloges hebben functies die veel geavanceerder zijn dan het aangeven van alleen maar de tijd en de datum.

Kies jouw favoriete Invicta horloge op onze website

Bijzondere kleurencombinaties, uiteenlopende stijlen, bij de collectie van Invicta is er voor iedereen wel iets leuks. De goede kwalitatieve materialen die zijn gebruikt geven ieder een andere touch.

Leer voor de klassieke look en staal voor de stoere twist. De meeste horloges zijn waterdicht en ze lopen van 5 ATM (zwemmen aan de oppervlakte) tot 20 ATM (duiken tot 40 meter diepte)

You Might Also Like