Vastgoed

Vastgoed advies

November 17, 2018

Bent u op zoek naar vastgoed advies waar u echt iets aan heeft? Dan bent u hiervoor bij Derick op de juiste plek. Zij zijn een team van professionals met jaren ervaring in de vastgoedsector.

U vindt bij hen dus vakkundig advies. Voor hen is het heel belangrijk om onafhankelijk advies te kunnen bieden waar u echt iets aan heeft. Pragmatisch en innovatief, dat is waar zij voor staan.

Is het investeren in vastgoed de moeite waard?

Overweegt u te investeren in vastgoed en bent u op zoek naar een solide investering dat direct rendement oplevert? Dan is het kopen van een beleggingspand dat al verhuurd is, een goede keuze.

Een beleggingspand kopen dat reeds verhuurd is, biedt enkele voordelen: als eerste heeft u direct een stabiel inkomen. De huurders zijn al geselecteerd en betalen de maandelijks huur. Er is dan weinig risico op leegstand en huurachterstand.

Als tweede bespaart het u tijd. Beleggingspanden die reeds verhuurd zijn, voldoen aan wet- en regelgeving. Daarnaast is er al een onderhoudsplan aanwezig, zijn de werkzaamheden uitbesteed en worden deze uitgevoerd.

Omdat de huurinkomsten voorspelbaar zijn, deze zijn vastgelegd en dus bekend, en veel operationele zaken zijn geregeld, is het kopen van een beleggingspand een goede keuze. Als investeerder heeft u direct een solide rendement.

Bron: Derick