ICT

Softwarelicense4u

October 17, 2018

De prestaties van het kersverse Windows 7-besturingssysteem doen eigenlijk nergens onder voor die van Vista, dat na drie jaar en een service pack als volwassen gezien mag worden.

Met name op het gebied van bestanden kopiëren, een pijnpunt van Vista toen het OS op de markt kwam, biedt 7 ‘out-of-the-box’ dezelfde snelheid als Vista: dit laatste besturingssysteem had echter een service pack nodig alvorens het naar behoren kon presteren. Ook op de overige geteste vlakken weet Windows 7 te overtuigen en dit onderstreept de uitspraak dat Windows 7 is wat Vista had moeten zijn.

De software licenties die je kunt kopen bieden je ook direct de mogelijkheid om te updaten. Voor een jaarlijks bedrag kun je jezelf verzekeren van de beste support en laatste software versies.

Het aanschaffen van onderhoud is ook nog eens goedkoper dan wanneer je losse support incidenten in gaat kopen en daarnaast ook nog eens regelmatig de upgrades van het product gaat kopen. Zou je vandaag nog goedkope licenties willen kopen? Bezoek dan vandaag nog de website van https://softwarelicense4u.com/nl.