Beeldkwaliteit

High Definition Multimedia Interface

August 21, 2018


High Definition Multimedia Interface oftewel HDMI is een techniek om met één kabel video en audio van de ene apparaat naar de andere apparaat te versturen. Zo worden deze kabels gebruikt voor je televisie, home cinema set, receiver, gameconsole en nog vele andere apparaten.

De ene HDMI kabel is niet de andere HDMI kabel niet, als je over kwaliteit praat. Vooral als je een 4K televisie gekocht hebt, is het gewoon ontzettend belangrijk om een goede HDMI kabel te kopen. Anders zul je nooit het maximale uit je beeld en geluid halen.

De best haalbare kwaliteit in HDMI kabels

De RU connected HDMI kabels worden al sinds 2010 verkocht en het is met recht een beproefd design met veel positieve reviews van klanten. Door de HDMI kabels te kopen bij RU connected, weet je dat je altijd goed zit.

Het zijn kabels met dikke koperaders, vergulde connector, een goede afscherming en mooie sleeve. Als je op zoek bent naar een HDMI kabel van goede kwaliteit om de standaard kabel van je Xbox 360 of soundbar te vervangen, dan is deze kabel perfect. Wacht daarom niet langer en bezoek de webwinkel van RU Connected.

Bron: https://www.ruconnected.nl/hdmi-kabel/lengtes/2-meter/